Informatie over verzenden & retourneren

Levertijd en verzending

Verzendkosten

- Standaard pakketpost 6,95
- Vanaf 49,95 euro gratis verzenden

Levertijd

We kunnen bestellingen die geplaatst zijn voor 14.00 dezelfde werkdag verzenden (tenzij anders vermeld in de verzendopties).

Let op: we kunnen nooit met 100% zekerheid een levermoment garanderen. In meer dan 97% van de gevallen biedt de pakketdienst het pakket op het juiste moment aan, maar er kan altijd onvoorzien een vertraging in de verzending ontstaan, met name rondom feestdagen en vakantieperioden.

Bij vragen

Heb je vragen over specifieke producten of grotere aantallen, neem dan contact met ons op. Heb je klachten, meld deze dan ook direct aan ons, Op email reageren wij zo snel mogelijk, binnen 1 werkdag - meestal binnen een paar uur.

Service

Onze service vinden wij het meest belangrijk, gaat er iets mis met je bestelling en dit komt niet door foutieve behandeling, of installatie, dan doen wij er alles aan om het netjes voor je op te lossen!

Privacy

Steplife respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming. Steplife zal persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en alleen gebruiken voor het verwerken van je bestelling.

Steplife gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Als je bij Steplife een bestelling plaatst bewaren wij de gegevens op een Secure Server.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Indien je nog vragen mocht hebben over deze Privacy Policy van, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je verder als je informatie nodig hebt over je gegevens of deze wilt wijzigen.

Recht van Retour

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om de bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd (mits volledig, in nieuwstaat en in originele verpakking). Enkel de kosten voor retour van je thuis naar Steplife zijn voor eigen rekening. 
Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, stuur je het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Steplife retour. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@steplife.nl. Direct na ontvangst van het retourpakket nemen we deze in behandeling en bij goedkeuring volgt binnen 1 week het terugstorten van het aankoopbedrag.

Betaalmethoden

Je kunt op dit moment bij ons betalen met iDeal of Paypal. 
In de toekomst volgen extra betaalmogelijkheden.

Klantenservice | Klachten

We raden je aan om klachten bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@steplife.nl, we proberen dan samen tot een oplossing te komen.